1- daagse Cursus - Anatomie Snijzaal Utrecht


Kynomassage organiseert samen dr. Claudia Wolschrijn 1 praktijkmiddag Anatomie in de Snijzaal aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Je hebt voor deze middag geen vooropleiding nodig, de les is geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in de Anatomie van de hond. De middag start om 13.15 uur. Het is mogelijk om deze dag iets eerder te komen en de ochtend door te brengen in het Studielandschap. Hier zijn preparaten op 'sterk water' aanwezig en kun je diverse skeletten bekijken, echt een aanrader! Na afloop kun je lunchen op de faculteit.

Inhoud van het practicum

We krijgen les van docent dr. C.F. Wolschrijn. Zij legt de anatomie uit aan de hand van een aantal (natte) preparaten en (droge) plastinaten. De preparaten zijn ter beschikking gesteld voor de wetenschap. Ze zijn gespoeld en ruiken niet. Er wordt uiterst respectvol mee omgegaan. De plastinaten zijn droge preparaten waarin het water door siliconenkunststof is vervangen.

De les is als volgt ingedeeld:

  • Fasciale structuren, organen en n. vagus
    Op deze middag wordt de anatomie van de organen besproken waarbij een link wordt gelegd naar de fasciale structuren (onderhuidse, verbindende en diepe fascie) en n. vagus. Indien je specifieke vragen voor deze dag hebt, kun je deze van te voren indienen bij je inschrijving.

Tijdens het practicum is het dragen van handschoenen en een schort verplicht. Deze krijg je van ons uitgereikt voor aanvang van de les. Let erop dat je deze dag een lange broek aandoet en als je lang haar hebt, dit in een staart doet. Je mag in de Snijzaal geen foto's maken.

Datum

donderdag 20 april 2023

Tijd

13.15 tot 17.00 uur

Locatie

Androclus-gebouw Faculteit Diergeneeskunde Utrecht

Docent

Claudia Wolschrijn - Docent Anatomie Snijzaal

Prijs

€130,00

Inclusief uitgebreide documentatie, drinken en versnaperingen.

Deelnemende honden

Dit practicum volg je zonder hond.

Beroepsvereniging

Kynomassage is door de Beroepsvereniging Palpabel geaccrediteerd als erkend opleidingsinstituut en erkend als bij- en nascholingsinstituut.

CRKBO

Kynomassage is een door het CRKBO geregistreerde instelling en is daarmee vrijgesteld van BTW.

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling

Privacyverklaring

BTW-identificatienummer NL001643111B15