TIJD VOOR EEN FEESTJE !

Kynomassage opleidingen bestaat 5 jaar en dat vieren wij op ZATERDAG 28 november.

Vind je het leuk om dit met ons te vieren OF wil je graag meer weten over hondenmassage of de opleidingsmodules van Kynomassage, dan ben je van harte welkom vanaf 13.30 tot 16.30. Deze middag kom je in principe zonder hond, tenzij je een workshop wilt volgen.

Je kunt deze middag hondenmassage ook zelf ervaren in een korte workshop in een kleine groep. Als je hieraan mee wilt doen, moet je je daarvoor vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je opgeven als je hond de situatie in een groep honden en mensen goed aankan en VOL = VOL.

Graag tot ziens op zaterdag 28 oktober!

Aanvraag studiegids

Typ uw naam in.

Typ een geldig mailadres in.

Kynomassage op Facebook

14 jaar professionals in Hondenmassage

Ons docententeam staat al 14 jaar op verschillende locaties in Nederland én Belgie voor je klaar, om je de fijne kneepjes van het vak te leren! Kynomassage staat voor veel meer dan het leren masseren van honden. Bij ons leer je meer over rust bij jezelf, het in communicatie werken met de hond én het analyseren van houding en bewegingen en het leren voelen van op temperatuur en weefselspanning.

Emoties als basis

In ons werk krijgen wij dagelijks te maken met de emoties van hond en mens. Dit boek maakt ons werk makkelijker en is absolute aanrader voor elke hondenprofessional! Verkrijgbaar via: https://www.edupet.nl/nl_NL/actueel/emoties-bij-honden-boek.
Mock up Emotieboek

Wil je meer leren of heb je een vraag voor je eigen hond?

Wij geven diverse themagerichte lezingen, workshops en cursussen. Voor je eigen hond geven we je graag persoonlijke begeleiding in een consult of privéles op maat.

Kynomassage® staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld. Wij zijn geaccrediteerd door de beroepsvereniging voor Kynologisch Masseurs en Massagetherapeuten Palpabel en erkend als bij- en nascholingsinstituut. Tevens zijn wij aangesloten bij de Tellington TTouch® Beroepsvereninging Nederland (TTBN).

CRKBO Instelling  

 

 L3 Judith Hofman 2022

 

 accreditatielogo Kynomassage licentie 3

Studenten vertellen...


IMG 20191006 WA0018

"Ik had aan het begin nooit gedacht...

...dat ik al zoveel met mijn eigen hond kon bereiken. Door Kynomassage ben ik erachter gekomen dat hij meer ondersteuning nodig had in zijn lichaam. In samenwerking met een osteopaat en Kynomassage heb ik hem die ondersteuning kunnen geven en in korte tijd al veel verbeteringen gezien in zijn gangwerk en lichaam. Bij Kynomassage staat de hond op nummer 1 en draait het echt om communicatie en samenwerking met de hond."

20190921 104908

"De opleiding heeft mijn ogen geopend...

... Het heeft mij echt een andere kijk gegeven op het gedrag van de hond en het leren ontspannen van de hond. Massage geven is niet zomaar iets, het is echt eerst rust bij je zelf creeren om vervolgens de hon dte leren ontspannen."

IMG 20180325 WA0006


"Leuke leerzame hands-on opleiding met diepgang gegeven...

...op een fijne locatie door een geweldige docent. Een opleiding die niet alleen ruimte biedt voor je ontwikkeling als kynologisch masseur maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling."

Website Zegenrijk