Slide

Module 3 - Kynologisch Massagetherapeut


In module 3 bieden wij een therapeutische verdieping van de leerstof en het therapeutisch leren werken met honden en klanten. Je leert gedragsmatig en lichaamsgericht de oorzaak te achterhalen en deze op therapeutische wijze te behandelen. Tijdens de praktijkgerichte lessen en in je casussen ga je veel ervaring opdoen met het therapeutisch behandelen van honden met massage. Je kunt de opleiding gebruiken om het contact met specialisten en jouw eigen klantenkring verder uit te breiden. Wij ondersteunen je graag bij het verder professionaliseren van jouw bedrijf.

Je kunt de cursussen van deze module volgen voor eigen gebruik óf in het kader van de volledige opleiding. Indien je de cursussen voor eigen gebruik volgt, vragen we voor module 3a voorkennis van Anatomie en Beweging en voor module 3b voorkennis van Gedragstherapie. Je krijgt per deelgenomen cursus een bewijs van deelname. Volg je de volledige opleiding, dan krijg je per deelgenomen cursus een certificaat. Je kunt vrijstelling krijgen indien je een vergelijkbare opleiding elders hebt gevolgd.

In deze module vragen we veel voorbereiding van je !!! Je krijgt 2 weken van te voren het lesmateriaal toegestuurd, zodat je je goed kunt voorbereiden op de lesdagen en we de lesdagen zelf juist optimaal kunnen benutten voor de praktijk.

Inhoud van de module

Deze module is opgebouwd uit 2 deelmodules:

  • 3a Anatomie, Beweging en Massage
  • 3b Gedrag en Massage

De deelmodules 3a en 3b rond je af met een los examen. Je ontvangt per deelmodule een diploma. Bij positieve beoordeling van module 3a ontvang je het diploma 'Kynologisch Massagetherapeut - Anatomie, Beweging en Massage'. Bij positieve beoordeling van module 3b ontvang je het diploma ‘Kynologisch Massagetherapeut - Gedrag en Massage’.

Deelmodule 3a: Anatomie, beweging en massage

Lesdagen die je per cursus kunt afnemen zijn:

De lesdagen die je in een pakket bij elkaar afneemt zijn:

Deelmodule 3b: Gedrag en massage

Lesdagen die je per cursus kunt afnemen zijn:

De lesdagen die je in een pakket bij elkaar afneemt zijn:

Website Zegenrijk