Workshop Samen in balans met TTouch® - vervolg | € 60,00

Voor wie?

Heb je de workshop 'Samen in balans met TTouch®' gevolgd en wil je meer verdieping van de TTouch®-methode? Dan ga je in deze workshop aan de slag met de reeds geleerde technieken, een aantal nieuwe technieken én balanstraining. Je kunt deze workshop met of zonder hond volgen. Je kunt zonder hond deelnemen tegen het speciale tarief van € 40,00.

Deze workshop wordt gegeven door Tanja Lucas of Judith Hofman. Meer informatie vind je onder Docenten. Je ontvangt uitgebreide documentatie. De workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Wat leer je in deze workshop?

We starten de workshop met een TTouch-sessie met de reeds geleerde technieken, waarbij je feedback krijgt en je de sessie met jou hond nog beter leert opbouwen. Daarna maak je kennis met de nieuwe TTouches Zig Zag, Tarantula en de Tiger TTouch. Naast de TTouches gaan we werken met een balansparcours, waarbij je de hond leert geleiden met een lijn met 2 contactpunten aan halsband én tuig of aan een speciaal TTouch®tuig. Met rustige bewegingen en zachte signalen leer je je hond te voelen en denken tegelijk, zodat hij open staat om nieuw gedrag aan te leren.

Wanneer?

  • donderdag 28 juni van 19.00 tot 22.00

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click