Lezing ‘ONT-MOET jezelf en je hond’ | € 30,00


Wat kun je verwachten?

In deze interactieve lezing word je meegenomen in de ontdekkingstocht van Monique met haar hond Roos. Als pup gooide Roos haar kont tegen de krib bij het minste of geringste vermoeden dat er misschien wel iets ‘moest’. Haar antwoord was blaffen en happen, op werkelijk alles. Hiermee heeft ze Monique uitgenodigd om wat zich in de loop der jaren in haar hoofd had verzameld over hoe het werkt met honden los te laten en te gaan vertrouwen op haar hart. Om vandaaruit een pure verbinding van ziel tot ziel aan te gaan met Roos. Een verbinding die gaat over gelijkwaardigheid, elkaar werkelijk zien en écht naar elkaar luisteren.

Of er nou ‘dingetjes’ spelen tussen jou en je hond of helemaal niet, dit is een (h)eerlijke manier van samenleven met elkaar. Monique wil jou er graag van laten proeven, want ook jij hebt dit in je. Deze lezing geeft je een inkijkje in hoe voor jou dit proces kan verlopen.

Deze lezing wordt gegeven door Monique van Herpen. Zij heeft een coaching-praktijk voor hond en mens in Halsteren, zie www.highfive4dogs.nl. Haar pad in hondenland liep in 25 jaar van hondenbezitter naar instructeur naar gedragstherapeut naar dog-assisted-coach.  

Wanneer?

 

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click