Cursus Homeopathische EHBO | € 85,00

Voor wie?

We kennen allemaal wel het homeopathische middel Calendula, wat in zalf verkrijgbaar is en goed werkt bij het herstel van de huid en wondjes. Maar de homeopathie heeft meer mogelijkheden. Naast algemene middelen bestaan er ook (constitutie) EHBO-middelen uit de klassieke homeopathie die je zelf ook veilig zou kunnen toepassen als je er iets meer van weet.

De cursus wordt gegeven door Miranda de Jong, klassiek veterinair homeopaat. Meer informatie over haar kun je vinden op www.natuurlijkevenwichtbijdieren.nl. De cursus is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch. Je krijgt een uitgebreide documentatie mee zodat je thuis alles nog eens goed kunt nalezen. Na afloop van de cursus bestaat er de mogelijkheid om een doosje met de meest gebruikte om homeopathische EHBO middelen aan te schaffen. De kosten van deze EHBO kit met 38 homeopathische middelen is 45,00. Al deze middelen zijn besproken tijdens deze cursus. 

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens deze dag leer je om middelen uit de klassieke EHBO veilig te kunnen toepassen op je eigen hond. De ochtend starten we met theorie en in de middag werken we met praktijkvoorbeelden, bijvoorbeeld welk middel werkt er bij wagenziekte of welk middel kan je gebruiken bij het ondersteunen van Atrose? Maar ook hoe kan je met homeopathie een bevalling ondersteunen of welk middel kan een bloeding verminderen. Daarnaast is het mogelijk om een eigen casus in te brengen, bijvoorbeeld hoe kan ik een hond ondersteunen met homeopathie die in het prikkeldraad is gesprongen? Óf mijn hond is gestoken door een bij, hoe neem ik de zwelling weg met een homeopathisch middel?

Onderwerpen:

  • Algemene informatie over (klassieke) homeopathie en complementaire geneeskunde
  • Verschil tussen klassiek (constitutie) gegeven middelen en de zelf toe te passen EHBO-middelen
  • Hoe pas je de EHBO-middelen veilig toe?
  • Wat kun je zelf behandelen?
  • De 10 meest gebruikte EHBO-middelen.
  • Hoe werkt een veterinair homeopaat?
  • Bespreken van de ingebrachte casussen.

De cursus is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch. Je krijgt een uitgebreide documentatie mee zodat je thuis alles nog eens goed kunt nalezen. Na afloop van de cursus bestaat er de mogelijkheid om een doosje met de meest gebruikte om homeopathische EHBO middelen aan te schaffen. De kosten van deze EHBO kit met 38 homeopathische middelen is 45,00. Al deze middelen zijn besproken tijdens deze cursus.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door Miranda de Jong, klassiek veterinair homeopaat. Zij heeft de opleiding voor klassieke homeopathie voor dieren gevolgd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort. In haar praktijk 'Natuurlijk evenwicht bij dieren' brengt zij vooral honden met klassieke homeopathie zowel geestelijk als lichamelijk in balans. 

Wanneer?

  • zondag 3 juni 2018 van 10.00 tot 16.30

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click