Praktijk Snijzaal Utrecht | € 100,00

Kynomassage organiseert samen met holistische dierenarts Dian Wagemakers een praktijkmiddag in de Snijzaal aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

Voor wie?

Je hebt voor deze middag geen vooropleiding nodig. De middag is geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in de anatomie van de hond.

Deze middag geeft docent dr. C.F. Wolschrijn anatomieles aan de hand van een tal van een aantal preparaten en plastinaten. De preparaten zijn ter beschikking gesteld voor de wetenschap. Ze zijn gespoeld en ruiken niet. Er wordt uiterst respectvol mee omgegaan. De plastinaten zijn van plastic. Je krijgt plastic handschoenen en een schort uitgereikt om het materiaal goed te kunnen bestuderen. Let erop dat je deze dag een lange broek aandoet, dit is het kledingvoorschift voor betreden van de Snijzaal. 

Wat leer je in deze middag?

We starten de middag met een introductie van dr. Claudia Wolschrijn. Ze vertelt een algemeen stuk over de anatomie van de hond en specifiek over het bewegingsapparaat en de organen. Na de introductie ga je zelf op onderzoek uit aan de hand van een vragenlijst. Je wordt daarbij begeleid door Claudia en de docenten van Kynomassage.

Het is mogelijk om deze dag iets eerder te komen en de ochtend door te brengen in het Studielandschap. Hier zijn preparaten op 'sterk water' aanwezig en kun je diverse skeletten bekijken, echt een aanrader! 

Wanneer?

  • dinsdag 13 maart 2018, van 13.00 tot 17.00 uur (Je kunt eventueel eerder naar huis)     VOL !!!

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click