Kynologisch Massagetherapeut - Module 3

In module 3 bieden wij een therapeutische verdieping van de leerstof en het therapeutisch leren werken met honden en klanten. Je leert gedragsmatig en lichaamsgericht de oorzaak te achterhalen en deze op therapeutische wijze te behandelen. De lessen worden gegeven door diverse specialisten in het vakgebied.  In deze module vragen we veel voorbereiding van je !!!
Je krijgt 2 weken van te voren het lesmateriaal toegestuurd, zodat je je goed kunt voorbereiden op de lesdagen en we de lesdagen zelf juist optimaal kunnen benutten voor de praktijk.

Een aantal opleidingsuren kun je volgen zonder specifieke vooropleiding óf als je zelf inmiddels gestart bent met de KMB of KMG. Voor meer informatie over de inhoud van de verschillende cursussen kun je doorklikken naar de betreffende cursus.

Deelmodule 3a: Anatomie, beweging en massage

Binnen module 3a kun je een aantal cursussen volgen zonder specifieke vooropleiding óf als je zelf reeds begonnen bent met de KMG. Deze dagen neem je los af:

De lesdagen die je in een pakket bij elkaar afneemt zijn:

Deelmodule 3b: Gedrag en massage

Binnen module 3b kun je een aantal cursussen volgen zonder specifieke vooropleiding óf als je zelf reeds begonnen bent met de KMG. Deze dagen neem je los af:

De lesdagen die je in een pakket bij elkaar afneemt zijn:

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click