Kennismakingsworkshop Kynomassage®

Kynomassage organiseert op de locatie in Dorst meerdere keren per jaar middagen of avonden waarin je kennis kunt maken met hondenmassage. Deze middag of avond geven wij een workshop van anderhalf uur met daarin theorie en praktijk. Deelname aan de workshop is gratis, echter moet je je wel hiervoor opgeven. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We hebben een aantal plaatsen met hond beschikbaar, indien je een eigen hond mee wilt nemen, kun je dit aanvragen in je aanmeldingsmail. Na afloop van de workshop is er voldoende gelegenheid om het lesmateriaal in te kijken en vragen te stellen over de verschillende workshops, cursussen en opleidingen.

Data locatie Dorst en Moordrecht

De kennismakingsworkshops zijn ingepland op:

  • DORST: donderdagavond 17 januari 2019, aanvang   19.30 uur    VOL!!!
  • DORST: dinsdagavond 29 januari 2019, aanvang 19.30    alleen nog plaats zonder hond
  • MOORDRECHT: dinsdag 22 januari 2019, 19.30   VOL!!!
  • indien je interesse hebt in de opleiding, neem dan even contact op, dan kun je na afloop van de les ook kennismaken met ons

Locatie Alkmaar, Nijmegen en Belgie

Indien Heerhugowaard, Nijmegen of Belgie (Gent, Antwerpen, Hechtel-Eksel) dichterbij is, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kun je ook altijd tijdens of na een les komen kennismaken en breng ik je in contact met de docent op de betreffende locatie om iets af te spreken.

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17