Workshop Samen in balans met TTouch® | € 110,00

In deze workshop werken we in een groep met maximaal 4 deelnemers en honden, zodat je de aangeboden stof meteen in praktijk kunt brengen en er thuis goed mee aan de slag kan.

Voor wie?

Wil je op een andere manier leren samenwerken als team of meer inzicht in het gedrag en karakter van je hond krijgen? Of toont je hond problemen in zijn gedrag of gezondheid. Met TTouch® vergroot je het leervermogen van je hond en maak je hem meer bewust van zijn lichaam en zekerder van zijn bewegingen en gedrag. Deze workshop doe je dan ook samen met je hond! Je kunt ook zonder hond deelnemen tegen het speciale tarief van € 85,00.

TTouch® richt zich op het fysiek, emotioneel én mentaal in balans zijn van je hond. Voelt het lichaam goed aan, dan werkt dat door op het gedrag en de gezondheid van de hond. We werken met technieken waarmee je de hond meer 'in zijn lijf' gaat brengen. De hond leert daardoor prikkels makkelijker los te laten en beter bij zichzelf te blijven. Bovendien zijn de TTouches en de balanstraining een natuurlijke en gezonde manier om het lichaam te ondersteunen bij overbelasting, bewegingsproblemen en ziekte.

Deze workshop wordt gegeven door Tanja Lucas of Judith Hofman. Meer informatie vind je onder Docenten. Je ontvangt uitgebreide documentatie. De workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers en exclusief lunch.

Wat leer je in deze workshop?

Aan de hand van een uitgebreide lichaamsscan gaan we samen op zoek naar aandachtspunten voor jóuw hond. Je leert je hond bewust aanraken met de meest gebruikte TTouches, waaronder de speciale cirkeltechniek waar TTouch® om bekend staat. Deze avond werken we met de Noah's March, de Troika, de Lama TTouch, de Python Lift, Oor TTouches, de Clouded Leopard TTouch en de Lying Leopard TTouch. Naast de TTouches maak je kennis met lichaamsbandages. Naast de TTouches gaan we werken met een balansparcours, waarbij je de hond leert geleiden met een lijn met 2 contactpunten aan halsband én tuig of aan een speciaal TTouch®tuig. Met rustige bewegingen en zachte signalen leer je je hond te voelen en denken tegelijk, zodat hij open staat om nieuw gedrag aan te leren.

Wanneer?

  • vrijdag 1 november van 10.00 tot 16.00 uur  VOL !!!
  • woensdag 13 november 10.00 tot 16.00 uur  nog 2 plaatsen

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click