Interactieve lezing 'Hoe beweegt jouw hond?' | € 30,00

Wat kun je verwachten?

Een gezond lichaam heeft een goede balans en gewichtsverdeling. Het lichaam kan door stress of door een oneconomische bouw of verhoudingen spanningspatronen gaan opbouwen. Een uitgebreide observatie van lichaamsbouw, lichaamsverhoudingen, gangwerk, spieren en gewrichten vertelt je waar de aandachtspunten op het lichaam zijn. 

Dierfysiotherapeut Marcel Nijland geeft in deze lezing een verfrissende kijk op hoe een hond beweegt. Als je meer inzicht krijgt in hoe jouw hond beweegt, kun je dit in de gaten houden en op tijd aan de bel trekken als er sprake is van overbelasting en compensatie. Je leert in deze lezing meer over veel gebruikte begrippen in de bewegingsleer, het herkennen van de verschillende gangen en het analyseren van onregelmatigheden.

En... je hoeft niet alleen maar te luisteren, je gaat zelf ook actief aan de slag met het analyseren van het gangwerk aan de hand van filmmateriaal!  Deze lezing is tevens interessant als je al eerder iets over bewegingsleer hebt gevolgd.

Wil je meer weten over Marcel Nijland, kijk dan onder Docenten. Ben je (oud)student van onze opleiding of lid van de beroepsvereniging 'Palpabel', dan krijg je korting op de lezing en betaal je € 25,00.

Wanneer

  • nieuwe datum volgt voorjaar 2020

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click