Workshop ‘ONT-MOET jezelf en je hond’ | € 95,00

Ont-moeten; een nieuwe kijk op honden

Wie wil dat nou niet, een fantastisch leven samen met zijn of haar hond? Jij toch ook? En daar doe je vast al heel lang onwijs je best voor! In hondenland hebben we daar manieren genoeg voor; hondenscholen, trainingen, boeken, workshops, lezingen enz. Allemaal super waardevol en al heel wat jaren bepalend voor onze omgang met honden. 

Maar er is méér, echt nog veel meer. En dat is de nieuwe kijk op honden die momenteel in hondenland voorzichtig ontstaat, zowel in Nederland als in België. Er zit namelijk een oneindige wijsheid in ieders hart. En als die mee mag doen, dan ben je in staat om echt álles uit de verbinding met jezelf en met je hond te halen.

In deze workshop ga je oa ervaren hoe referentiekaders werken en hoe bepalend ze zijn voor ons handelen. Hoe het voelt voor jou om je daarnaar te voegen. En wat er nog méér mogelijk is in jullie omgang. En zo Ont-moet je jezelf en je hond.

Wat zou je ervan vinden om hier de eerste stap in te zetten? Je hond is er klaar voor! En jij?

Ja? Super!

Schrijf je dan in voor deze ‘Ont-moet’ workshop, die bovendien zo mooi samenvalt met deze tijd van het maken van goede voornemens..
Je kunt met (€95) of zonder hond (€75)deelnemen.

Op deze pagina vind je meer info over het Ont-moeten: http://www.highfive4dogs.nl/ont-moeten/

En op deze pagina lees je meer info over de workshop en kun je je ook inschrijven: http://www.highfive4dogs.nl/2018/07/16/ont-moet-jezelf-en-je-hond/

Deze workshop wordt gegeven door Monique van Herpen. Zij heeft een coaching-praktijk voor hond en mens in Halsteren. Haar pad in hondenland liep in 25 jaar van hondenbezitster naar instructrice naar gedragstherapeute naar dog-assisted-coach.

Wanneer?

  • zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 tot 15.00 uur -> inschrijving gaat via Monique

 

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click