Lezing “Een Reactieve hond?” Wat BAT voor u kan doen! | € 30,00

Wat kun je verwachten?

Is uw hond reactief aan de lijn naar andere honden of mensen en reageert hij door te blaffen, grommen en uit te vallen? Is hij onzeker, angstig, gefrustreerd, overenthousiast of agressief aan de lijn? In deze lezing krijgt u informatie over de begeleiding van uw reactieve hond, wat BAT inhoudt en of BAT iets voor u en uw hond kan betekenen. Deze lezing volg je zonder hond.

De lezing wordt gegeven door Pascale Zwart – Kynologisch gedragstherapeut en Gecertificeerd BAT Instructeur. BAT staat voor Behavior Adjustment Training en betekent letterlijk “Training om gedrag aan te passen”. Het is een trainingsmethode om reactieve en angstige honden beter te leren omgaan met prikkels/situaties waar zij moeite mee hebben. De hond leert om andere en betere keuzes te maken en daardoor helpt u de hond om zijn gedrag te veranderen zodat hij zelfvertrouwen en sociale vaardigheden kan ontwikkelen. Door altijd rekening te houden met de emoties en het stressniveau van de hond is dit een zeer diervriendelijke methode! Na het bijwonen van deze lezing heeft u een goed inzicht in de theorie van de BAT-methode en de speciale BAT-lijntechnieken!

Wil je meer lezen over Pascale Zwart, kijk dan onder Docenten. Ben je (oud)student van onze opleiding of lid van de beroepsvereniging 'Palpabel', dan krijg je korting op de lezing en betaal je € 25,00.

Wanneer?

  • nieuwe datum volgt voorjaar 2020

BAT logo groot 1

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click