Hondenmassage, goed voor gedrag, gezondheid én sport

Bij massage geef je mechanische prikkels op het lichaam door het toepassen van een aantal handgrepen met als doel om de lichamelijke en/of psychische conditie te verbeteren of in balans te houden. De mechanische prikkels gegeven een reactie op het gehele wezen van een mens of dier op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied. Als de balans verstoord is, kan massage het lichaam weer 'in beweging' brengen en ondersteuning geven bij herstel.

Massage helpt huid, bindweefsel en spieren de afvalstoffen af te voeren en verse voedingsstoffen op te nemen, heel nuttig als onderhoudsbeurt of als ondersteuning bij lichamelijke vraagstukken. Bewuste aanrakingen geven meer lichaamsbewustzijn en gerichte handgrepen halen spierspanning weg, onmisbaar bij probleemgedrag.

Het gebruik van spieren tijdens het sporten kost veel energie en eist vaak zware belastingen van het lichaam. Dit geldt niet alleen voor de topsport, juist ook als je recreatief met je hond sport. Een goede warming-up massage voorkomt vermoeidheid, pijn en kramp in de spieren en geeft onderhoud aan gewrichten, waardoor zwakke schakels én mede uitval op jonge leeftijd voorkomen kunnen worden.

home paars

Kynomassage
Rijksweg 167
4849 BN Dorst (nabij Breda)

telefoon paars

(06) 18 01 76 17

X

Right Click

No right click